Teenage-dreng ser ældre kvinde i nød i indkøbscenter: Hans reaktion går nu nettet rundt

Skrevet af Sol Stoffregen

04/09/2016

Dagens topnyheder

Forleden havde den amerikanske Leah Greathouse og hendes to små børn taget deres bedstemor/oldemor, Carma Greathouse, med på shopping i et stort indkøbscenter i Fort Wayne i Indiana i USA.

Mens Leah var travlt optaget af at slæbe på tasker og holde styr på sine to livlige piger, nærmede familien sig en elevator, skriver den britiske avis Metro.

Læs også: Dette billede af en meget dedikeret kommunal-arbejder er gået viralt

- Jeg opdagede ikke før, end jeg trådte ud på rulletrappen, at min bedstemor var for bange til at gøre det samme. Jeg havde det dårligt, da jeg så hende prøve igen og igen at få fodfæste på rulletrappen, forklarer Leah, der var på vej ned ad rullentrappen med sine børn, på Facebook, hvor hun har skrevet et indlæg om sin oplevelse.

De andre kunder i indkøbscentret havde travlt med selv at komme ned og havde ikke øje for Carmas udfordringer.

Læs også: Ældre mand tisser i bukserne i supermarkedet: Lisa hyldes for sin hurtige reaktion

- Folk gik uden om hende, skubbede til hende, eller spurgte om hun kunne gå ind til siden. Lige indtil denne utrolige mand så hende. Han var hverken bange for at hjælpe hende eller at holde hendes hånd hele vejen ned og hjælpe hende med at komme af rulletrappen, skriver Leah på Facebook.

Artiklen fortsætter under billedet.


Her ses den unge mand, der kom Carma til undsætning. Foto: Facebook.

Den utrolige mand, som Leah nævner, er 19-årige Alujwyon Lowery, som ingen af kvinderne kan takke nok for sin venlighed og omsorg.

Carma har forklaret, hvordan den hætteklædte teenager bad hende om at tage hans hånd og tage et skridt, når han gjorde det. Og uden tøven fulgte den ældre kvinde den unge mands anvisninger.

Leah nåede at tage et billede af det umage par på vej ned af rulletrappen. Billedet er blevet delt på Facebook og har fået 10.000 likes.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: