Teenagedatter indgår dyrt væddemål med sin far: Det fortryder hun bittert

Man skal passe på, hvad man sætter på spil, når man vædder. Det har en australsk teenagepige lært på den hårde måde.

I et øjebliks letsindighed indgå hun et væddemål med sin far, Tim Bower. Datteren lover, at hvis faren med ryggen til kan kaste en basketball i nettet, så skal hun aldrig nogensinde mere bede ham betale for noget igen. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Ti væddemål, som du altid vil vinde

- Hvis den ryger i, vil jeg aldrig nogensinde bede dig betale en eneste dollar for noget, jeg vil ha', siger datteren i videoen, mens hun filmede sin far på basketbanen.

Og det er vel egentlig et ret fordelagtigt væddemål for en far til en teenagepige, der med garanti har et veludviklet shoppegen. Datteren er dog overbevidst om, at faren ikke kan få bolden i nettet på så lang afstand med ryggen til, og hun er derfor sikker på, at faren skal blive ved med at betale for hende.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med       

Men væddemålet går ikke helt som teenagepigen har planlagt. Uden at afsløre for meget, er Tim Bower svineheldig. Og det er nok forklaringen på, at han skyndte sig at offentliggøre videoen på YouTube.  

Videoen, som er fra april, har knap to millioner seere på YouTube.

Se videoen her: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip