Teenager imponerer sig til kontrakt i AGF

De seneste måneder har 19-årige Jens Stage deltaget i træningen hos AGF, og han har efterladt et så positivt indtryk, at superligaklubben nu har valgt at tilknytte Brabrand-spilleren på en toårig aftale.

- Det føles rigtig godt, at vi har fået Jens Stage på plads. Det er en ung spiller, som i den tid, han har trænet med os, har vist, at han er i stand til at løfte sit spil.

- Jeg synes, han er en bedre spiller i dag, end da han startede med at træne med os i efteråret. Han har frem for alt her i januar vist, at han kan gøre sig gældende på dette niveau.

- Han konkurrerer på samme vilkår som alle andre, og han vil helt sikkert være i spil til førsteholdet og meget vel også få superligakampe i foråret, siger AGF-sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

Under det forløb, midtbanespilleren har haft i AGF, har Brabrand vist stor velvillighed ved at lade ham træne med i Aarhus-klubben.

Jens Stage, som beskrives som en ægte Aarhus-dreng, trådte sine første fodboldstøvler i klubben ASA, inden turen gik videre til IF Lyseng. Som U19-spiller skiftede han til Brabrand, hvor han kom på klubbens 2. divisionshold.

Præstationerne bragte ham på U18-landsholdet, hvor han fik tre kampe. Nu glæder den dynamiske midtbanespiller sig til at tage næste skridt i karrieren under træner Glen Riddersholm.

- Jeg er sindssygt glad for, at det er faldet på plads. Jeg havde lidt drømt om, at det skulle ske nu, men jeg havde ikke rigtig turde tro på det.

- Jeg har altid holdt med AGF og haft en drøm om at spille for klubben, lige siden jeg som helt lille dreng kom på stadion.

- Jeg føler også allerede, at jeg er faldet godt til i truppen, og jeg kan godt lide den måde, Glen kører tingene på, siger Jens Stage.

Han har i de seneste måneder stille og roligt vænnet sig til tempoet på et hold, der spiller i Superligaen.

- Det har været et godt forløb, jeg har haft i AGF. I starten havde jeg det lidt svært med tempoet, men det er jeg kommet godt efter nu.

- Jeg føler helt klart, at jeg godt kan være med på dette niveau og gøre mig gældende, understreger den nye AGF'er.

/ritzau/

 

Dagens Gossip