Teenager mistede finger til fest: Dansede videre fordi "bassen var for vild"

En 16-årig dreng så ingen grund til at stoppe festen, da han i lørdags mistede sin lillefinger til en ulovlig rave-fest i en forladt postcentral i Croydon udenfor London.

Det fortæller han i et interview med magasinet Vice.

Han og hans kammerat var netop gået ind i det lokale, hvor deres yndlingsmusik blev spillet, da en brandalarm gik i gang. Menneskemængden begyndte at råbe "riv den ned", og den unge mand gjorde forsøget.

- Jeg hoppede op, greb fat om den, og min lillefinger sad fast i kassen, fordi den var helt i stykker, og da jeg ville pille den ned, blev min lillefinger revet helt af, fortæller han.

Læs også: Ville fuppe kæresten: Her går YouTube-narrestreg helt galt

- Jeg så på min hånd, og min lillefinger var væk - knoglen stak ud. Det er den underligste følelse; Det ene øjeblik har du det fint, og din lillefinger er der, og det næste øjeblik er den væk. Det skubber virkeligheden op i din røv. Jeg havde så store smerter og var så meget i chok, at det første, jeg tænkte på, var beatet og bassen. Bassen var for vild, så jeg flåede bare min t-shirt af, bandt den om min finger så stramt som muligt og gav den gas i en halv time. Min tanke var "Jeg har kun været her en time, jeg har betalt 10 pund (ca. 93 kroner, red.) for denne aften, jeg har mistet min lillefinger - skal jeg seriøst gå? Næ, jeg giver den gas, til jeg ikke kan give den mere gas. Derefter slæbte min ven mig ned til ambulancefolkene, fortæller den 16-årige.

Læs også: Ung mand druknet under Facebook-udfordring

- Tja, hvad kan du gøre? Der er lækre piger omkring dig, bassen er for vild, musikken kører. Jeg ville ikke være en lyseslukker, så jeg tænkte "fuck det, lad os give den gas og nyde det."

Drengen blev kørt til hospitalet, hvor han tog et foto af sin hånd med nu fire fingre og en cigaret. Billedet lagde han på Instagram, men har siden fjernet det.

Festen blev opløst af politiet, der dog blev mødt med kasteskysts som møbler og brandslukkere.

 

Dagens Gossip