Teenager mistede sin mødom til hans døde mors krop

En teenager har dræbt sin mor,  Kimberley Hill, i et vanvittigt angreb med en hammer og derefter havde han sex med moderens lig. Det skete i famiiens lejlighed ved Corpus Christi i Texas.
Han har i retten erklæret sig skyldig i det grusomme drab på sin 50-årige mor og kan nu se frem til 99 år i fængsel. Det skriver mirror.co.uk. 

Kevin Davis forklarede under afhøring politiet, at han først forsøgte at dræbe sin mor med den elektriske ledning fra en spillekonsol. Da det ikke lykkedes, fandt han en hammer og slog hende brutalt omkring 20 gange.

Da han bliver spurgt, hvad der skete derefter, svarede Kevin Davis:

- Jeg havde samleje med min mor. Tænk sig, jeg har mistet min mødom til et lig, lyder det fra en fattet teenager. 

Læs også: Læge dræber sin kone på bryllupsnatten

Efter mordet på sin mor blev den 18-årige i lejligheden for at vente på sin søster, som han ville dræbe, når hun kom hjem. Men han fortrød og forlod lejligheden på en cykel.

Han forklarer til politiet, at han dræbte sin mor, fordi livet kedede ham og han ikke bryder sig om andre mennesker. Han indrømmede også, at han kunne slå ihjel igen, hvis han fik muligheden.

Han havde fantaseret om at slå sin mor og søster ihjel. Og han fortæller politiet, at han fantaserer om at tage en flot habit på, halshugge en pige og klæde hende i en kjole inden han har sex med hendes døde krop.

- Jeg er ikke mentalt forstyrret. Jeg er normal. Jeg ved, hvad jeg gjorde, lyder det fra Kevin Davis til det amerikanske politi. 

Under retssagen smilede den brutale morder.

Det tog under en time for retten at finde Kevin Davis skyldig og fængsle ham for livstid.  

 

Dagens Gossip