Teenager sørger for premieresejr til Liverpool

17/08/2014

Liverpool fik en god start på år ét efter superstjernen Luis Suarez. I hvert fald resultatmæssigt.

Uden sidste sæsons Premier League-topscorer, der nu har Barcelona som arbejdsgiver, vandt Liverpool sin sæsonpremiere med 2-1 hjemme på Anfield mod sidste sæsons overraskelse Southampton.

Spillemæssigt foldede Liverpool sig ikke ud, men med en scoring og en assist sørgede supertalentet Raheem Sterling for, at hjemmepublikummet kunne juble til sidst.

Liverpool, der fandt vej til nettet hele 101 gange i sidste sæson, skulle bruge 22 minutter, inden holdet første gang kom på tavlen i den nye sæson.

Jordan Henderson fandt Raheem Sterling med en fremragende aflevering i dybden, og 19-årige Sterling vekslede let friløberen til scoring.

Liverpool var dog ikke synderligt velspillende og lod Southampton komme tilbage i kampen efter pausen.

På måltavlen bragte Nathaniel Clyne balance 10 minutter inde i anden halvleg med et flot skud fra distancen.

Udeholdet var bedst i perioden efter udligningen og havde chancen for at bringe sig overraskende i front.

Men det blev i stedet Liverpool, der tog stikket hjem med et mål godt 10 minutter før tid.

Raheem Sterling snittede bolden videre i feltet til Daniel Sturridge, der kunne dirigere bolden i mål fra kort afstand.

Kort før tid var udeholdet tæt på udligning med et forsøg på undersiden af overliggeren, men Liverpool holdt den knebne føring.

Danske Daniel Agger var ikke med i Liverpools trup.