Teenagere troede, de stjal kokain: Sniffede bedstefars aske i sig

Debora Matthews er rasende, efter hun havde indbrud i sit hjem i St. Peters ved St. Louis. De unge tyve, der gennemrodede hendes hus, stjal nemlig ikke kun værdigenstande, de løb også med hendes fars aske, som betød meget for hende. Det skriver mediet kmov.com.

- Jeg kunne bare ikke tro, at de ville tage asken. Men du ved, de er børn og bare dumme, siger Debora Matthews til kmov.com.

Grunden til, de tre tyveknægte tog asken, vil nok komme bag på de fleste, men de unge mænd troede, at der var kokain i krukken, som de kunne sniffe. Og for at gøre historien endnu mere mærkeligt, har det vist sig, at to af tyvene er i familie med kvinden og hendes afdøde far.

Læs også: Dummere end politiet tillader: Denne video af uheldig biltyv fik politiet til at grine meget højt

Ifølge Debora Matthews er to af tyvene, som er mindreårige, hendes fars børnebørn, mens den tredje tyv er over 18 år og hedder Devin Gesell.  

- Jeg er meget gal på de to yngste tyve. De var jo hans børnebørn. Tænk, hvad de har gjort ved deres bedstefar. De opdagede ikke engang, at det var deres bedstefars aske, siger Debora Matthews.

De familiære tyve nåede at smage på asken, inden de opdagede, at der var noget galt. Til Deboras store ærgrelse smed drengene asken ud fra en motorvejsbro. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip