Teenagestjerne bebrejder paparazzi for uheld

Det er før set, at det er endt galt, når de største stjerner bliver jagtet af paparazzi-fotografer. Og nu er den gal igen.

Denne gang er det den 22-årige sangerinde og skuespillerinde Selena Gomez, der tidligere har dannet par med Justin Bieber, det er gået ud over.

På sin Twitter-profil skriver teenageidolet bebrejdende, at de knipsende fotografer var skyld i, at hun søndag var involveret i et mindre biluheld.

- Bilulykken skete kun på grund af mænd, der har store karrierer med deres kamera.

Tidligere på dagen var Disney-stjernen, der blandt andet er kendt fra serien "Heksene fra Waverly Place" samt en letpåklædt rolle i filmen "Spring Breakers", stødt sammen med en anden bilist i en mindre bilulykke, da hun skulle køre ud af en parkeringskælder i et supermarked i Hollywood, skriver Toronto Sun.

Den amerikanske Hollywood-stjernen gjorde dog alt for at gøre ulykken godt igen. På sin Twitter-profil afslører hun, at hun ud over sine kontaktoplysninger også gav den anden bilist et luksuriøst spaophold i Los Angeles.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip