Teenagestjernen Zac Efron taler ud efter afvænningsophold

Det var pressens overvågende blik og det konstante pres, som fik skuespilleren Zac Efron til at udvikle et alkoholmisbrug. Det fortæller stjernen selv i et nyt tv-show med den engelske eventyrer Bear Grylls.

Her forklarer han, hvordan han sidste år tjekkede ind på et behandlingssted for at komme af med sit misbrug. Det skriver ABC News.

Skuespilleren fortæller, at han stod i en "forvirrende situation" og derfor begyndte at bruge alkohol som et middel til at være social. Men det udviklede sig til, at han var nødt til at drikke bare for at komme hjemmefra.

- Det kom til et punkt, hvor jeg blev ligeglad med mit arbejde og bare ventede på weekenden. Jeg kunne ikke vente med at gå ud og have det sjovt, men da mandag og tirsdag pludselig blev svære at komme igennem, indså jeg, at det var slemt, siger Zac Efron.

Nu har skuespilleren erstattet alkohol med regelmæssige møder hos fællesskabet Anonyme Alkoholikere og meditation. Han fortæller, at det hjælper ham med at føle sig rolig og tilpas, og at han aldrig vil være afhængig af kunstige rusmidler igen.

Zac Efron er biografaktuel i komedien "Bad Neighbours". 

Newspaq

 

Dagens Gossip