Teenstjerne svarer igen på homobønner

Skulle man tilfældigvis have glemt, hvem den canadiske skuespillerinde Ellen Page er, så er det godt, at hun har sig en Twitter-profil.

Efter at være sprunget ud som lesbisk under en LGBT-konference for unge i februar, har den 27-årige stjerne nemlig både mødt medgang og modgang fra kollegaer og fans - og tilsyneladende også fra en ukendt pastor, der ifølge Page har sendte hende et brev, hvor han fortæller, at han beder for hende og afstøder hendes homoseksualitet.

Men pastoren kan godt kaste sine bønner og sit homohad langt væk, hvis det står til skuespillerinden, der brød igennem som ung mor i ungdomsfilmen "Juno".

- Til den pastor, der skrev til mig. Det er ikke en trosretning at være homoseksuel. Min sjæl kæmper ikke, og jeg vil ikke have den himmelske faders arme rundt om mig. En piges arme derimod? Jo tak, tweetede hun for nylig.

Det fik det sociale medie Twitter til at eksplodere, og kommentaren er blevet delt over 8.000 gange, mens 15.000 brugere har valgt at gøre tweetet til en favorit.

Newspaq

 

Dagens Gossip