Tennis: Serena sejrer suverænt i Singapore

Den danske tennisspiller Caroline Wozniackis besejrer Serena Williams var aldeles suveræn i finalen i WTA Finals i Singapore søndag.

Williams slog rumæneren Simona Halep i to sæt 6-3 og 6-0 i en ensidig finale, hvor amerikaneren viste, hvorfor hun er nummer et i verden.

Det var tredje år i træk, og femte gang i alt, at Serena Williams vandt WTA Finals.

Simona Halep havde ellers besejret Williams lige så suverænt, da de to spillere mødtes i den indledende gruppe tidligere på ugen. Da vandt Halep 6-0 og 6-2, og eksperter var begyndt at tale om, at rumæneren måske var favorit i finalen mod Serena Williams.

Det tog imidlertid ikke længe før amerikaneren viste, at hun var anderledes klar til finalen, end hun var til de to spilleres første kamp tidligere på ugen. Williams dikterede udfaldet stort set fra første bold, og særligt hendes spil i andet sæt imponerede tilskuerne i Singapore.

Med sejren tjener Serena Williams desuden rundt regnet 12 millioner kroner, mens der bliver det halve til verdensranglistens nummer fire Simona Halep.

Amerikaneren vandt lørdag over Caroline Wozniacki i tre sæt efter en meget tæt afslutning.

Caroline Wozniacki havde vundet sine tre indledende kampe over Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova og Petra Kvitova, og hun pressede Serena Williams til det yderste i lørdagens semifinale.

Her skulle der tiebreak til, før Williams vandt i tre sæt.

Serena Williams kommer til at slutte sæsonen som nummer et i verden, og har med det været nummer et i 97 uger i træk.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip