Tennisekspert: Wozniacki var for pæn i kanterne

Caroline Wozniacki fik aldrig overtaget i kampen, da hun mandag tabte i 1/8-finalen ved Wimbledon til tjekken Barbora Zahlavova Strycova med cifrene 2-6, 5-7.

- Caroline blev en smule for passiv og pæn i kanterne. Hun servede heller ikke lige så godt som tidligere i turneringen, og det er vigtigt i en 1/8-finale, siger tenniseksperten Tine Scheuer, der er kommentator for TV3 Sport.

Hun gav dog den tjekkiske modstander en stor del af æren.

- Det er ærgerligt, hun møder en så velspillende og taktisk klog Zahlavova. Caroline fik aldrig forstyrret hendes opfindsomhed nok, og hun var en ubehagelig modstander.

- Starten blev utroligt vigtig, da Caroline lå og tippede lidt temperamentsmæssigt, og hun skulle have udnyttet sin breakbold i første parti. Det kunne være blevet en anden kamp, siger Tine Scheuer.

Når hun ser på Wozniackis turnering som helhed, er hun dog meget positiv.

- Det har været helt vildt positivt. Hun virker oprigtig sulten og viste en rigtig god attitude, og det er et godt træk, at hun stiller op i Istanbul. Alle sejre, hun kan få ind på kontoen, er gode.

Hun hentyder til WTA-turneringen i Tyrkiet, der begynder 14. juli. Den bliver Wozniackis næste turnering og samtidig den første i hendes hard court-sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip