Tennisekspert: Wozniacki var for pæn i kanterne

Caroline Wozniacki fik aldrig overtaget i kampen, da hun mandag tabte i 1/8-finalen ved Wimbledon til tjekken Barbora Zahlavova Strycova med cifrene 2-6, 5-7.

- Caroline blev en smule for passiv og pæn i kanterne. Hun servede heller ikke lige så godt som tidligere i turneringen, og det er vigtigt i en 1/8-finale, siger tenniseksperten Tine Scheuer, der er kommentator for TV3 Sport.

Hun gav dog den tjekkiske modstander en stor del af æren.

- Det er ærgerligt, hun møder en så velspillende og taktisk klog Zahlavova. Caroline fik aldrig forstyrret hendes opfindsomhed nok, og hun var en ubehagelig modstander.

- Starten blev utroligt vigtig, da Caroline lå og tippede lidt temperamentsmæssigt, og hun skulle have udnyttet sin breakbold i første parti. Det kunne være blevet en anden kamp, siger Tine Scheuer.

Når hun ser på Wozniackis turnering som helhed, er hun dog meget positiv.

- Det har været helt vildt positivt. Hun virker oprigtig sulten og viste en rigtig god attitude, og det er et godt træk, at hun stiller op i Istanbul. Alle sejre, hun kan få ind på kontoen, er gode.

Hun hentyder til WTA-turneringen i Tyrkiet, der begynder 14. juli. Den bliver Wozniackis næste turnering og samtidig den første i hendes hard court-sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip