Tennislegende: Wozniacki er blevet mere frygtløs

Den amerikanske tennislegende Martina Navratilova roser Caroline Wozniacki, som tirsdag i sæsonfinalen WTA Finals vandt over verdenstoeren Maria Sharapova med 7-6, 6-7, 6-2.

Wozniacki har været nede som nummer 18 på verdensranglisten i år, men de seneste måneder har den tidligere danske verdensetter leveret så gode resultater, at hun kvalificerede sig til WTA Finals i Singapore, hvor kun årets otte bedste spillere er med.

- Hun har virkelig spillet godt. Problemerne i hendes privatliv rystede hende en stund, men så har hun rejst sig og hentet trøst i sin tennis og på en måde genfundet sig selv på tennisbanen, siger Navratilova til DR Sporten og henviser til bruddet med golfstjernen Rory McIlroy.

- Hun spiller meget mere frygtløs tennis, og det giver pote for hende. Hun har opnået de bedste resultater nogensinde, og det er virkelig godt at se, hun gør det godt. Hun er sådan en sød person, siger Navratilova.

Wozniacki er i den såkaldte hvide gruppe ved WTA Finals. Foruden Sharapova tæller gruppen Agnieszka Radwanska fra Polen og tjekkiske Petra Kvitova.

/ritzau/

 

Dagens Gossip