Tevez overlister dansk målmand i Juventus-sejr

Der var kun en enkelt dansker i aktion, da Champions League-gruppespillets første otte kampe blev afviklet tirsdag aften.

Og det var en hæderlig dansk indsats af Malmö FF-målmanden Robin Olsen, som dog ikke kunne forhindre et 0-2-nederlag ude mod Juventus.

Den argentinske angriber Carlos Tévez scorede begge mål i kampen i anden halvleg, efter at svenskerne havde holdt godt stand i en time.

Det var Kwadwo Asamoah og Tevez som i smukt samspil fik overlistet det stærke svenske forsvar. Med en aflevering med hælen fandt Asamoah i fuldt løb Tevez, som hamrede 1-0-målet ind.

Tevez scorede det andet mål i kampen på et smukt direkte frispark, og det kan undre, at Juventus-angriberen ikke blev fundet god nok til den argentinske VM-trup ved sommerens slutrunde i Brasilien.

Juventus sad solidt på spillet i første halvleg og kom også frem til en del store chancer, men den sidste skarphed manglede.

Kort før pausen havde Juventus-kantspilleren Stephan Lichtsteiner muligheden for at lave en simpel tværpasning til Kwadwo Asamoah alene foran den danske Malmö FF-keeper Robin Olsen.

Men Lichtsteiner manglede et par meter i at finde sin holdkammerat, som så ud til at undre sig over, at det ikke kunne lade sig gøre.

Juventus-angriberne Carlos Tévez og Fernando Llorente forsøgte sig også på Robin Olsen, men danskeren stod i vejen for alt i de første 45 minutter.

Malmö FF havde også et par chancer i den anden ende, men svenskerne havde heller ikke held med at bringe sig foran, og så var det svært at få point i Torino.

I den anden kamp i gruppen vandt græske Olympiakos 3-2 hjemme over Atlético Madrid. Det var en overraskelse, eftersom spanierne nåede hele vejen til finalen i sidste sæson.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip