Thailandsk politi kommer på massiv slankekur

En 12 dages bootcamp blev sparket i gang i denne uge, hvor 60 betjente nu skal hjælpes i gang med, at komme i bedre form, da de er blevet for tunge, skriver Huffingtonpost.

Programmet, som udelukkende er for betjente indeholder træning, foredrag om bedre livsstil og foregår i politiets hovedkvarterer i Bangkok.

Iført t-shirts med skriften ”Get rid of the belly” starter betjentene dagen med jogging, efterfulgt af yoga, danseundervisning og aerobic. Derefter står den på tai chi, for at forbedre blodomløbet og for at reducere stress.

En undersøgelse fra sidste år har vist, at blandt de 200.000 thailandske politifolk er de fleste mest bekymrede for overvægt, forhøjede kolesteroltal, leverproblemer, højt blodtryk og diabetes.

- Betjente løber oftere en større sundhedsrisiko, fordi de ofte har helt andre døgn rytmer, og derfor spiser og sover på mere upraktiske tidspunkter af døgnet. At spise aftensmad efter nattevagten og rygning bidrager begge til, at mange betjente bliver overvægtige, siger Pornpen Bunnag, der har designet- og leder kurset, der er udformet i samarbejde med Bangkoks politis afdeling for familie og sundhed. 

 

Dagens Gossip