Theo Jørgensen skudt i benet: Røver var forklædt som pizzabud

 

Det var den 38-årige pokermillionærs selv, som sendt søndag aften åbnede døren for tre hjemmerøvere. Den ene var nemlig forklædt som pizzabud og bankede på hoveddøren i offerets villa på Stillidsvej i Greve kort før klokken 22.

Da den 38-årige åbnede døren for buddet, kom to andre maskede mænd løbende frem mod døren, og alle tre mænd fik tvunget sig ind i villaen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Gerningsmændene skød under hjemmerøveriet den 38-årige to gange i venstre lår, og et af projektilerne ramte også hans højre fod.

Ifølge flere medier er det 38-årige offer pokerstjerne og mangemillionær Theo Jørgensen, og røveriet har derfor formentlig været nøje planlagt ud fra den formodning, at der var mange kontanter i villaen.

Politiet har dog ikke ønsket at kommentere yderligere på detaljer om røveriet og herunder udbyttet af hensyn til efterforskningen.

Inden røveriet parkerede de tre gerningsmænd en mindre mørk, formentlig sort bil af ukendt mærke på Hundige Strandvej tæt på Theo Jørgensens villa. Herfra fortsatte de til fods frem til gerningsstedet. Efter røveriet, som kun varede seks-syv minutter, kom de tre mænd småløbende tilbage til bilen og forsvandt i nordlig retning.

Politiet har i dag fundet flere effekter fra udbyttet, og derfor formoder politiet, at mændene er flygtet mod nord af Hundige Strandvej eller mod vest ad Hundige Centervej.

Pizzamanden, der bar på  pizzabakker og som bankede på døren, beskrives som værende af udenlandsk herkomst, cirka 20 år og lavere end 180 centimeter. Han var buttet af bygning, havde meget arret hud, som efter store akneproblemer, daggamle skægstubbe og mørke øjenbryn.

Den ene maskerede røver beskrives som værende af udenlandsk herkomst, cirka 20 år, lavere end 180 centimeter og tynd af bygning med et markeret ansigt. Han var maskeret fra hals til under øjne og har formentlig sort hår.

Den tredje røver beskrives som værende af udenlandsk herkomst og så ældre ud end de to andre gerningsmænd. Han var maskeret fra hals til under øjne og havde en muskuløs kropsbygning me med tendens til fedme. Han havde formentlig sort hår, og medbragte en sort formentlig ”maskinpistol” af ældre dato.

Foto: Arkiv

 

Dagens Gossip