Thisted arrangerer VM i H-både

Elo Christoffersen

|

29/07/2013

Dagens topnyheder

Vind, vand og VM. Thisted Forsikring er hovedsponsor for VM i H-både, der afholdes i Thisted den 5.-9. august. Verdensmesterskabet tiltrækker ikke mindre end 70 både fra en lang række lande, og publikum kan følge begivenhederne fra Thisted Havn, hvor man både via havneområdet og storskærme kan følge ugens sejladser på nært hold. I den forbindelse udskriver Thisted Forsikring en stor fotokonkurrence, som er åben for alle, og hvor hovedpræmien er en iPad mini.

- Det har været helt naturligt for os at støtte VM i H-både. Det er unikt, at sådan et arrangement lander i Thisted, og derfor vil vi gerne bidrage til, at det kan gennemføres på en vellykket og succesrig måde. Det vil give borgerne i vores region mulighed for en god oplevelse, og desuden vil det vise omverdenen, at vi også ”kan” i Thy.

- Vi synes desuden, at det kunne være festligt at fejre begivenheden med at udskrive en fotokonkurrence, hvor alle er velkomne til at sende os deres flotteste foto fra VM-arrangementet, siger Dennis René Petersen, administrerende direktør i Thisted Forsikring.

Per Hovmark, der er formand for VM-styregruppen, påpeger, at arrangementet ikke kunne være gennemført uden støtte udefra.

- Vi er helt afhængige af økonomisk støtte, og hovedsponsoratet fra Thisted Forsikring har medvirket til at skabe et solidt fundament under økonomien.  Sponsoratet har også været med til at blåstemple konkurrencen, og det har åbnet nye døre og gjort det muligt at indhente endnu flere sponsorpenge.

- Det betyder faktisk, at vi har været i stand til at indhente samtlige midler fra lokalområdet – noget, jeg opfatter som særdeles positivt. Både fordi det er med til at profilere de lokale virksomheder, men også fordi det sætter os i stand til levere en kvalitet, som ikke tidligere er set i forbindelse med VM i H-både, siger Per Hovmark, formand for VM-styregruppen.

Dem, der ønsker at deltage i fotokonkurrencen, kan udfolde sig frit i forhold til motiv. Eneste krav er, at billedet afspejler VM-arrangementet, og at en eller flere både er med på billedet.