Thomas Bjørn dumper lidt tilbage i Himmerland

Thomas Bjørn holder sig inde i topstriden ved Made in Denmark trods en halvskidt anden runde i Himmerland fredag.

Bjørn lagde ud med en bogey, og det blev til yderligere to bogeys undervejs på de 18 huller for den danske favorit, der nu er dumpet ned på en delt tredjeplads halvvejs inde i turneringen.

Runden sluttede i 73 slag, to over banens par. Samlet er Bjørn på minus tre, fem slag efter den førende waliser Bradley Dredge, der havde en rigtig god dag på den danske bane.

Dredge tillod sig ganske vist også tre bogeys, men til gengæld lavede han også seks birdies. Fire af dem blev lavet på de seks sidste huller, og slutspurten bringer ham klart i spidsen med en samlet score på minus otte.

Tidligere på fredagen gik Thorbjørn Olesen en runde i et enkelt slag under par, hvilket betyder, at Olesen ligger side og side med Thomas Bjørn.

Lasse Jensen kunnet have også have sluttet dagen på samme placering, men danskeren, der ikke formåede at forny sit European Tour-kort i sin debutsæson sidste år, gik kold på 18. hul, hvor en dobbeltbogey sendte ham ned på en delt 13.-plads.

Og så var der også en del danskere, der ikke klarede cuttet og derfor ikke er med, når tredje runde spilles lørdag.

Helt præcist drejer det sig om Martin Leth Simonsen, Anders Hansen, Thomas Nørret, Christian Glöet, Mark Haastrup, Mads Søgaard, Daniel Løkke, Lucas Bjerregaard, JB Hansen, Peter Vejgaard og Rasmus Hjelm.

Amatøren Nicolai Kristensen var tæt på at ryge samme vej, men han holdt hovedet koldt og klarede sig lige præcis inden for cutgrænsen med par på sidste hul.

/ritzau/

 

Dagens Gossip