Thomas Bjørn efter superåbning: Det kan hurtigt vende

Skrevet af admin

14/08/2014

Mest læste i dag

Thomas Bjørn maner til besindighed efter sin fremragende åbning på Made in Denmark, som blev indledt med en runde i 66 slag - fem under banens par.

Tidligt på eftermiddagen rækker det til en delt førsteplads med chilenske Felipe Aguilar.

- Golf vender hurtigt. Jeg tager først i morgen, og så koncentrer jeg mig om weekenden bagefter. Der skal arbejdes stille og roligt. Der er lang vej hjem herfra, siger Bjørn.

Vindforholdene var drilske på åbningsdagen, og Bjørn vurderer, at vejret vil få stor indflydelse på mulighederne for at vinde turneringen.

- Det afhænger rigtig meget af vejret, men hvis man laver fire gange 66, så er man nok meget godt med, siger han med et grin.

Under de vanskelige forhold lykkedes det at køre en solid runde hjem. Han lavede lidt fejl, men det var svært at se på scorekortet, der viste fem birdies. Resten af hullerne var i par.

Bjørn har svært ved at vurdere, om han fik det maksimale ud af runden.

- Som det er i dag, kan der være et put, der går den ene vej, og noget andet der går den anden vej. Man kan hurtigt lave en 64'er eller 70'er, men jeg synes, at min score var forholdsvis fortjent, siger han.

Selv om der var massiv opbakning fra hjemmepublikummet, så forsøgte Thomas Bjørn at spille turneringen som en hvilken som helst anden.

- Jeg var fra første hul fokuseret på at gøre tingene, som jeg plejer at gøre. Jeg prøver at holde hovedet nede. Det er nøglen til at få succes i den her uge. Hvis man begynder at leve i miljøet udenfor, så går det ikke, siger han.

Klokken 14 deler Thomas Bjørn førstepladsen med chilenske Felipe Aguilar.

/ritzau/