Thomas Bjørn før Himmerland: Jeg slider med mit spil

Thomas Bjørn er favorit til at vinde den første danske golfturnering på European Tour i 11 år, når Made in Denmark torsdag skydes i gang i Himmerland.

Den danske golfstjerne er turneringens højest rangerede deltager, men Bjørn føler sig ikke på toppen.

- Jeg har de samme forventninger, som jeg har til alle turneringer. Jeg vil prøve at spille godt og være med om søndagen, hvor der er en chance for vinde.

- Men jeg er ikke 100 procent dér, hvor jeg gerne vil være, hvis jeg skal være helt ærlig, siger Thomas Bjørn og fortæller, at han ikke er tilfreds med sit sving.

Han har forsøgt at arbejde på svinget de sidste par dage, men helt godt er det ikke blevet. Det vil kræve syv-otte dage på træningsbanen at få teknikken til at sidde optimalt.

Thomas Bjørn vil dog ikke udelukke, at han kan levere et topresultat.

- Når kanonen går i morgen, så ved man ikke, hvad der sker. Så må jeg håbe, at spillet er der, og så kan det være, at jeg kan arbejde mig ind i turneringen.

- Jeg har stået mange gange i den her situation om onsdagen, hvor jeg ikke føler, at spillet er der, men så er jeg alligevel med om søndagen.

- Andre gange har spillet været fantastisk om onsdagen, men så har jeg pakket kufferterne om fredagen, siger Bjørn.

Made in Denmark er den første European Tour-turnering på dansk grund i 11 år. Præmiesummen er på 1,5 millioner euro svarende til 11 millioner kroner. Vinderen får 250.000 euro (1.860.000 kroner).

/ritzau/

 

Dagens Gossip