Thomas Bjørn: Jeg havde ikke helt hovedet med

Thomas Bjørn faldt fredag tilbage fra første- til tredjepladsen ved Made in Denmark, hvor den danske golfstjerne nu er fem slag efter den førende waliser Bradley Dredge.

Bjørn lavede tre bogeys og en enkelt birdie på anden runde, der endte i 73 slag - to slag over banens par.

- Spillet var der ikke helt i dag. Det blev kun til én birdie, og det er ikke nok, for man vil altid lave bogeys under disse forhold, siger Bjørn til European Tours hjemmeside.

Den 43-årige dansker bøvlede især med putteren i den himmerlandske vind.

- Jeg havde ellers chancerne, men fik det ikke til at virke.

- Måske var jeg lidt træt efter syv turneringer de seneste otte uger. Mit hoved var der ikke 100 procent i dag.

- Jeg må tage det for, hvad det er. Jeg er stadig med i turneringen og må arbejde herfra, siger Thomas Bjørn.

Selv om vinden var hårdere på første runde torsdag, hvor Bjørn gik banen i fem slag under par, så voldte den større problemer på fredagens runde. Det skyldtes, at den havde ændret retning.

- Jeg synes, at det var meget mere simpelt i går. I dag kom vinden fra siden, og det gjorde det meget svært at få de rigtige vinkler. Jeg blev fanget et par gange.

- I går spillede jeg også godt, og det gjorde jeg ikke i dag, tilføjer Thomas Bjørn.

Efter torsdagens første syv huller måtte danskeren afbryde sin runde på grund af fare for lynnedslag. Bjørn var dog allerede på banen en time senere.

- Det burde ikke have betydning. Men det var lidt hurtigt, at vi blev kaldt tilbage. Vi sad i spillerloungen, og vi fik en halv time til at være klar.

- Jeg var på ottende hul, og det ligger i en anden kommune. Det blev lidt stressende. Jeg lavede et skidt drive på niende hul, men ellers kan jeg ikke give det skylden.

- Jeg skal spille hårdt i weekenden og få putteren til at virke. Det gjorde den ikke i dag. Derudover skal jeg være tålmodig og rolig. Jeg har stadigvæk en god mulighed, siger danskeren.

Thomas Bjørn indtager en delt tredjeplads sammen med blandt andre Thorbjørn Olesen, der gik fredagens runde i et enkelt slag under par.

/ritzau/

 

Dagens Gossip