Thomas Bjørn kravler op i top-10 i USA

Thomas Bjørn var oppe at snuse til top-fem i løbet af lørdagens tredje runde ved den stærkt besatte turnering Bridgestone Invitational i Ohio i USA.

Den danske golfveteran Thomas Bjørn faldt dog lidt tilbage og sluttede runden på en delt placering som nummer 10. Det var dog stadig et avancement på to placeringer i forhold til fredag.

Efter en runde i 69 slag endte Thomas Bjørn for tredje dag i træk under banens par, som lyder på 70 slag. Samlet er danskeren fire slag under par.

Da Thomas Bjørn var i top-fem i løbet af lørdagens runde, lå han i samlet seks slag under banens par, men nogle bogeys ødelagde den placering.

Spanieren Sergio Garcia forsvarede sin førsteplads med endnu en god runde. Sergio Garcia gik en runde i 67 slag og er samlet i 14 slag under par.

Feltet på 79 spillere omfatter stort set hele verdenseliten, der dyster om en førstepræmie på godt 1,5 millioner dollar eller 8,5 millioner kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip