Thomas Bjørn øjner kaptajnrolle i Ryder Cup

I fremtiden håber den danske golfstjerne Thomas Bjørn på at blive kaptajn for Europas Ryder Cup-mandskab i den prestigefyldte holddyst mod USA.

- Alle ved, at jeg er interesseret i det, så det behøver jeg ikke, svarer Thomas Bjørn til Jyllands-Posten på spørgsmålet om, hvorvidt han officielt har meldt sit kandidatur.

Søndag var Thomas Bjørn med som spiller for Europa, da europæerne vandt årets Ryder Cup med overbevisende 16,6-11,5 over USA.

Det var tredje gang ud af tre mulige, at Thomas Bjørn var ned til at vinde som spiller. Danskeren har ved tre andre lejligheder også været vicekaptajn for Europa, så den 43-årige silkeborgenser er en rutineret herre i Ryder Cup-sammenhæng.

Thomas Bjørn siger til avisen, at han næppe er kaptajn ved den næste Ryder Cup om to år. Han forventer at skulle kæmpe for at komme med igen som spiller.

- Næste gang er jeg 45 år. De spillere her er så gode, at der skal meget til, før jeg kan kvalificere mig igen. Det må vi se på, siger Thomas Bjørn.

Danskeren scorede et halvt ud af tre mulige point for Europa i årets dyst.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip