Thomas Bjørn: Rigtig god mulighed for at vinde VM

Skrevet af admin

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

Mens Morten Ørum Madsen ligger med helt fremme ved European Tour i Sydafrika, ligger Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen også i position til et stort resultat ved VM i golf på Royal Melbourne i Australien.

Selv ligger Thomas Bjørn på førstepladsen i den individuelle konkurrence efter fredagens anden runde, og sammen med Thorbjørn Olesen ligger han nummer to i den samlede holdkonkurrence tre slag efter USA, der befinder sig i 10 slag under par.

Det er dog Bjørn, der har trukket læsset på de to første dage. Men efter fredagens runde udtrykte Thomas Bjørn optimisme på vegne af makkeren.

- Vi er i en god position. Jeg har en god makker, som selvfølgelig er skuffet over sin start, men han har to dage, og det vil holde ham interesseret, at vi er i en god position som hold. Han vil komme ud og fighte for det, siger Thomas Bjørn.

Thomas Bjørn har dog først og fremmest fokus på sit eget spil.

- For mig er det selvfølgelig en balance mellem at gå efter holdkonkurrencen og den individuelle turnering. Tidligere på ugen blev vi enige om at koncentrere os om det individuelle, og så vil resultatet i holdkonkurrencen komme af sig selv.

- Vi er et par slag efter, men hvis vi kan spille godt i weekenden, har vi en god mulighed. Jeg ved, hvor god Thorbjørn er, og hvis han bliver varm, så har vi en rigtig god mulighed, siger Thomas Bjørn.

Han har en gang tidligere hentet en andenplads ved VM for hold. Det var sammen med Søren Hansen i 2001.

/ritzau/