Thomas Bjørn var tæt på titlen i Köln

29/06/2014 17:17

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Der var ikke langt op til de allerbedste golfspillere i European Tour-turneringen BMW International Open i tyske Köln. Men Thomas Bjørn var lige et par slag dårligere end de højest placerede.

Søndagens fjerde og sidste runde gik ellers udmærket for Thomas Bjørn, der præsterede at lave fire birdies, men det blev også til en enkelt bogey. Det betød en afsluttende runde i tre slag under banens par.

Den danske veteran endte i samlet 17 slag under par, men det var kun nok til at ende på en delt ottendeplads i turneringen.

Thomas Bjørn røg dermed en smule ned efter lørdagens præstation, der havde sendt ham op på en delt andenplads.

Svenskeren Henrik Stenson, spanske Rafa Cabrera-Bello, franskmanden Gregory Havret og Fabrizio Zanotti fra Paraguay endte alle i 19 slag under par og måtte ud i omspil for at finde en vinder.

Der skulle fem ekstra huller til, før det hele blev afgjort. Først faldt Gregory Havret fra, og dernæst havnede Rafa Cabrera-Bello i vandet. Så det var til sidst en dyst mellem Henrik Stenson og Fabrizio Zanotti.

Her var Fabrizio Zanotti overraskende bedst, og han slog verdens nummer to med sikkert og stabilt spil. Henrik Stenson ødelagde det for sig selv ved at slå golfkuglen i vandet.

Fabrizio Zanotti blev dermed den første golfspiller fra Paraguay til at vinde en European Tour-turnering. Det var 181. gang, han deltog i en turnering på den europæiske tour.

Der var hele ni danskere med i turneringen i Tyskland, og det gik blandet for dem. Anders Hansen var to slag dårligere end Thomas Bjørn og endte på en delt placering som nummer 22.

Joachim B. Hansen sluttede også fint af i turneringen og var samlet 12 slag under par som delt nummer 33.

Morten Ørum Madsen var også med i weekendens finalerunder og endte i 11 slag under par på en delt placering som nummer 45. Andreas Hartø blev delt nummer 66.

Hverken Søren Hansen, Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen eller Lucas Bjerregaard klarede cuttet og var derfor ikke med i finalerunderne.

/ritzau/