Thomas Buttenschøn holdt bryllupsfest med 5 års forsinkelse

Bedre sent end aldrig. Det er fem år siden, at Thomas Buttenschøn og hans kone, Cana Buttenschøn blev gift, men dengang holdt de lav profil, og selve brylluppet var en privat ceremoni i parrets eget hjem. Det fik de dog taget revanche for i denne weekend, da de indbød til en ordentlig fest, eller som Cana havde døbt det - "Buttenbryllup".

Det er Cana Buttenschøn, som er uddannet jordemor og som står bag bloggen "Mortilto", der har lagt et billede af det lykkelige ægtepar op sammen med en jublende tekst, der bekræfter, at hvedebrødsdagene endnu ikke er forbi.

- Lige under det sted hvor man, når man er i udpræget søvnunderskud, kan få sorte render under øjnene, sidder der nogle muskler, som kommer i spil, når man smiler. Det ved jeg, fordi jeg i dag, ovenpå mit livs mest vidunderlige aften, er tæske-øm i de muskler lige der under øjnene af at have smilet og smilet og smilet, skriver fru Buttenschøn og fortsætter:

- Jeg er overvældet, glad, stolt, rørt, forelsket og endnu mere lykkelig, end jeg nogensinde har været før. Virkelig.

Thomas Buttenschøn delte også sin glæde over bryllupsfesten med sine følgere på Facebook, da han dagen efter den store begivenhed lagde et billede af den københavnske park Fælledparken op på sin væg.

- Søndag i Fælledparken efter mit livs bedste fest. Det er som om at selv vejrguderne har fattet at alting spiller i dag.

Og noget tyder på, at parret har en fælles sans for romantik. Sidste år blev det nemlig et viralt hit, da Thomas Buttenschøn troppede op i Illum, hvor han hjalp en ung mand med at fri til sin kæreste, der var på arbejde i butikken.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip