Thomas Frank: Christian Nørgaard har visioner som få

Christian Nørgaard er kun lige blevet 21 år, men han ser efterhånden ud til at have etableret sig som fast mand på Brøndbys mandskab i Alka Superligaen.

I søndagens udekamp mod FC Vestsjælland markerede Nørgaard sig med sit første superliga-mål i 1-0-sejren, ligesom man også så flere elegante afleveringer og skarpe driblinger fra den unge midtbanespiller.

- Han har været gennem en rigtig god udvikling. Han kom rigtig fit tilbage efter vinterpausen og satte sig hurtigt på en plads på holdet, siger træner Thomas Frank.

- Det har også hjulpet ham, at vi spiller med en 6'er og to 8'ere. Det passer lige ind i hans kram, men han har også grebet chancen, og han er blevet dygtigere og dygtigere til at forsvare.

- I genpresset er han fantastisk, og mod FC Vestsjælland kunne man se nogle af de ting, han har manglet lidt, nemlig de gode vendinger og de kampafgørende aktioner. Han har nogle visioner, som få i Superligaen har.

Christian Nørgaard føler selv, at hans udvikling går i den rigtige retning på Brøndby-mandskabet.

- Forberedelserne har været gode, og når man spiller på et hold, der har gjort det rigtig godt, er det nemmere at komme til at se god ud, siger Nørgaard.

- Jeg har arbejdet meget på at blive mere aggressiv i mine dueller, og jeg skal være bedre i mit defensive spil. Jeg ved, at det offensive ligger så dybt i mig, så det er vigtigt, at jeg også får bygget det andet på.

Ud over spilletiden i Brøndby er Nørgaard også en del af det succesfulde danske U21-landshold. Holdet skal til sommer til U21-EM i Tjekkiet, men så langt tør Nørgaard endnu ikke se frem.

- Nu skal vi først spille to træningskampe mod Portugal og USA. Dem ser jeg rigtig meget frem til. Så må vi se til sommer, for der er stadig lang tid til, siger Nørgaard.

- Det er kun arbejdet i Brøndby, jeg fokuserer på. Gør jeg det godt i Brøndby, kommer U21-landsholdet automatisk.

Christian Nørgaard står noteret for fem U21-landskampe i den rød-hvide trøje.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip