Thomas Frank efter 1-3: Vi spillede på FCM's præmisser

Brøndby åbnede sæsonen på skuffende vis, da de på udebane tabte 1-3 til FC Midtjylland. De blå-gule var i mange af spillets facetter et skridt efter de midtjyske værter, der fuldt fortjent trak sejren i land.

Cheftræner Thomas Frank peger på, at kampen blev spillet for meget på FC Midtjyllands præmisser.

- Det var en kamp, der bliver spillet for meget på Midtjyllands præmisser. Det var en åben kamp, som vi ikke fik godt nok kontrol over, blandt andet fordi vi smed for mange nemme bolde, siger Thomas Frank.

Frank mener ydermere, at fysikken var afgørende for kampens udfald.

- Altafgørende for at præstere i en kamp er aggressivt pres og at vinde dueller og andenbolde. Og der vidste vi, at FC Midtjylland er stærke.

Simon Makienok fik scoret for Brøndby, men den lange angriber var ikke tilfreds med holdets præstation.

- Vi skulle 100 procent have leveret en bedre fysisk kamp, og vi skulle have været stærkere i nærkampene, slår Makienok fast.

- Det vi leverede skal forbedres markant til næste kamp.

Selvom Brøndby ikke fik presset FCM tilstrækkeligt og måtte tage hjem med et 1-3-nederlag i bagagen, mener Thomas Frank ikke, at det giver grund til yderligere investering i spillertruppen.

- Vi er glade for de spillere, vi har. Jeg er altid i dialog med Per (Rud, sportschef, red.) i forhold til tingene, men vi er tilfredse

/ritzau/

 

Dagens Gossip