Thomas Frank efter Brøndby-kaos: Nu skal jeg sunde mig

Få timer efter sin opsigelse som træner for Brøndby stillede Thomas Frank sig klokken 11 frem foran pressen på Brøndby Stadion.

Tirsdag kom det frem, at Brøndby-formand Jan Bech Andersen i et debatforum på internettet gennem flere år har kritiseret Franks dispositioner. Det tillidsbrud kunne træneren ikke leve med.

- Først og fremmest tak for samarbejdet. Det er et sted med opmærksomhed, og det er jo det, som fodbolden lever af.

- Jeg regner med at fortsætte inden for fodbolden, og nu må vi se, om der er mulighed for det, indledte Thomas Frank.

I hånden havde han et print af den udtalelse, der kort forinden var lagt ud på Brøndbys hjemmeside.

I udtalelsen takker Thomas Frank spillere og fans, og så nævner han, at han til tider har haft et anstrengt forhold til Jan Bech Andersen.

- Jeg har ikke så meget mere at sige end det, der står på hjemmesiden.

- Jeg er nødt til at sunde mig over det. Der er sikkert mange spørgsmål, og man vil prøve at vende, hvad jeg siger i mange retninger, så jeg skal være skarp på, hvad jeg melder ud, lød det fra Thomas Frank, inden han læste op fra sit medbragte papir.

Han havde dog en enkelt tilføjelse til sin udtalelse. Den var rettet mod Brøndbys spillere, som i resten af sæsonen får Auri Skarbalius som cheftræner.

- Tak for rejsen. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hver eneste - uanset status - og skubbe alle sammen i den retning, som klubben ville.

- Jeg ønsker spillerne det bedste, og jeg forventer, at de bouncer tilbage, og at vi får en sejr over Randers i weekenden.

- I fodbold går det lynhurtigt, og vi skal forsøge at vinde, lød det fra Thomas Frank.

/ritzau/

 

Dagens Gossip