Thomas Frank: Fortjent pause til hele Brøndby-lejren

Brøndby-træner Thomas Frank var en presset mand i starten af sæsonen, men nu kan han gå på vinterferie med en afstand på seks point til nedrykningsstregen, efter at det søndag blev 1-1 mod Sønderjyske.

- Jeg ser frem til pausen. Det har vi alle fortjent efter et sjovt efterår. Efter syv runder lå vi håbløst sidst med tre point, og nu er vi nummer fire, siger Thomas Frank.

Holdet har tydeligvis gennemgået en forvandling i løbet af efteråret.

- Selvfølgelig betyder det noget, at vi har været aktive på transfermarkedet, men samtidig har alle spillere udviklet sig. Vi har fået sammensat et hold, som har potentiale og som kan udvikle sig yderligere, siger Thomas Frank.

Han fremhæver også, at holdet hænger sammen offensivt og defensivt med få udsving i præstationerne. Der er dog plads til forbedringer.

- Vi har mange områder, som vi kan forbedre os på. Vi kan blive bedre til at kontrollere kampene og lave de små omstillinger, og så ser jeg frem til at kunne stille noget nær det optimale hold, når de skadede spillere bliver klar, siger Brøndby-træneren.

Han vil den kommende tid vil tage en snak med sportschef Per Rud om eventuelle forstærkninger.

- Noget konkret om forstærkninger er der ikke lige nu, men jeg skal da have nogle møder med Per Rud senere på måneden, siger Thomas Frank.

Brøndbys rutinerede forsvarsspiller Martin Albrechtsen går også ind til vinterpausen med en god fornemmelse.

- En fjerdeplads er meget tilfredsstillende. Jeg står med en følelse, hvor jeg fornemmer, at vi er godt på vej. I forhold til starten af sæsonen, så går vi nu ind til alle kampe med troen på, at vi kan vinde, siger Martin Albrechtsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip