Thomas Frank har haft anstrengt forhold til Jan Bech

Den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank, som onsdag opsagde sin stilling i klubben, siger i en udtalelse på klubbens hjemmeside, at han til tider har haft et anstrengt forhold til bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Tirsdag blev det af flere medier afsløret, at bestyrelsesformanden havde talt nedværdigende om blandt andet Thomas Frank i et debatforum for klubbens fans.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Jan og jeg har haft et til tider anstrengt forhold, og efter de sidste par dages heftige skriverier i pressen havde Jan, Troels og jeg en snak om samarbejdet.

- På baggrund af den snak har jeg valgt at stoppe samarbejdet qua det tillidsbrud, der er sket. Det gør, at jeg ikke kan se mig selv fortsætte i rollen som cheftræner i Brøndby, siger Thomas Frank.

Han nåede at være cheftræner i Brøndby i to og et halvt år. I sommeren 2013 overtog han roret i Brøndby. På det tidspunkt var Aldo Petersen bestyrelsesformand i Brøndby, efter klubben netop havde afværget en konkurs og en nedrykning.

- Jeg er meget ærgerlig over at sige farvel til mine kolleger, som jeg har nydt samarbejdet med hver dag i medgang og modgang.

- Til spillerne vil jeg sige tak for rejsen og den tid, vi har haft sammen. Jeg ønsker jer alt det bedste, og at I fortsat vil yde jeres bedste for klubben, lyder det i erklæringen fra Thomas Frank.

Auri Skarbalius, der var cheftræner i Brøndby før Thomas Frank, overtager rollen som cheftræner frem til udgangen af sæsonen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip