Thomas Frank: Tre mand kæmper om at blive Aggers makker

Daniel Agger er tiltænkt en stamplads i venstre side af midterforsvaret i Brøndby. Det efterlader blot en enkelt plads, som de tre øvrige forsvarsspillere skal kæmpe om.

Brøndbys cheftræner Thomas Frank skal vælge og vrage mellem Martin Albrechtsen, Dario Dumic og Fredrik Semb Berge til at supplere Agger.

- Der er tre mand, som må kæmpe om den anden plads. Det er klart, at der vil være en differentiering i forhold til modstanderen, siger Thomas Frank.

Købet af Agger kan gå ud over Dumic, som før er røget ind og ud af holdet. Senest spillede talentet en god kamp i 3-0-sejren ude over FC Nordsjælland.

- Dario er bedst i højre side af forsvaret. Og jeg er meget tilfreds med Darios udvikling. Han har fået ubeskriveligt mange slag i hovedet. I de sidste fire år er han trådt ind og ud af holdet.

- Der er ikke nogen - ikke en gang mig - der kan sætte sig ind i, hvor hårdt det er at komme ind og ud af holdet. Så får du ros, når du spiller godt, og så får du sgu tæsk, fordi du ikke spiller.

- Jeg har al mulig ros til Dario for hans håndtering af sagen, siger Thomas Frank.

Albrechtsen er lige som Agger bedst i den venstre side af midterforsvaret, men han kan også få spilletid ved siden af den danske landsholdsanfører.

- Jeg synes, at Martin er bedst i venstre side, men han er selvfølgelig også i spil til den anden plads, fastslår Thomas Frank.

Brøndby skal spille sin næste kamp hjemme mod Randers FC 14. september.

/ritzau/

 

Dagens Gossip