Thomas Frank: Vi er pivfarlige for tiden

Søndag aften var Brøndby på besøg på Trefor Park i Odense, hvor hjemmeholdet OB blev rendt over ende med 5-2.

Det var Brøndby-træner Thomas Frank ganske godt tilfreds med. Han mener, at holdet har fundet skarpheden og stabiliteten, som man manglede i starten af sæsonen.

- Vi er pivfarlige i det etablerede spil og ved standarder, så det så rigtig fint ud.

- Vi er sprunget ud som et stabilt hold med de her 24 point i 11 kampe, som vi er rigtig fint tilfredse med. Jeg synes, at den sidste kamp mod FC Midtjylland og den her kamp mod OB har været rigtigt overbevisende præstationer, siger Thomas Frank.

Holdets forsvarsstjerne, Daniel Agger, peger på, at holdet i løbet af kampen spillede godt i flere perioder.

- Jeg synes egentlig, at vi kontrollerede anden halvleg, og jeg mener ikke, at de havde særlig mange chancer. At vi går herover og vinder 5-2 er stærkt. Der er rigtig mange gode momenter i kampen, og mange spillere steppede op.

- Når mange rammer dagen, så går det op i en højere enhed, og det skete til tider i dag (søndag, red.). Den måde, som vi spillede på, er den måde, vi har trænet på, og det er positivt, siger Daniel Agger.

Ifølge ham var det holdets ro, når bolden blev spillet rundt, som var udslagsgivende i kampen mod OB.

- Det hjælper, når vi har kvalitet på banen, og at vi turde at spille bolde ind i banen, og vi rent faktisk også turde vende med bolden, gjorde det lidt nemmere.

- Vi har brug for ro på bolden i den måde, som vi spiller på. Folk skal turde at have bolden og vende med den, når de får den, og det har vi manglet lidt i nogle kampe. Det var klasse i dag, siger Daniel Agger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip