Thomas Müller skyder Frankfurt i sænk med hattrick

08/11/2014

Bayern München fortsatte lørdag stormløbet mod det tyske mesterskab med en 4-0-sejr på udebane over Eintracht Frankfurt.

Thomas Müller leverede lidt af et onemanshow, da angriberen scorede tre gange. I slutfasen cementerede indskiftede Xherdan Shaqiri sejren. Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken i hele opgøret.

De forsvarende mestre spillede sig slet ikke ud, men gæsterne havde alligevel nemt ved at køre sejren hjem mod et af Bundesligaens midterhold.

Når Bayern-spillerne satte fart i spillet, så kunne Frankfurt ikke følge med, og det betød, at gæsterne havde mulighed for at skabe farlige situationer næsten efter behag. Josep Guardiolas mandskab gjorde dog ikke mere end det højest nødvendige.

Midtvejs i første halvleg gik Franck Ribery til baglinjen og lagde bolden på tværs til Thomas Müller, der først fik blokeret et skud, inden han med sit lår kunne skubbe bolden i mål til 1-0. Scoringen viste den ekstra klasse, der var til stede hos Bayern-holdet.

Den høje klasse og samarbejdet mellem Ribery og Müller gentog sig 20 minutter efter pausen ved 2-0-målet, da hjemmeholdet endnu en gang kom til at halse efter. Anfører Philipp Lahm løftede bolden frem til Ribery, der fik rullet den videre til Müller, der sikkert kunne øge føringen.

Kort efter kunne den dobbelte målskytte lave et hattrick efter en elegant førstegangsaflevering fra Mario Götze. Nærkampstærke Thomas Müller holdt sin oppasser væk og gjorde det til 3-0. Müller er nu delt Bundesliga-topscorer med sammenlagt seks træffere.

I slutminutterne fik schweiziske Xherdan Shaqiri mulighed for at cementere sejren.

Bayern topper Bundesligaen med otte sejre og tre uafgjorte kampe i de første 11 spillerunder.

Kasper Hjulmands Mainz-spillere fik 0-0 ude mod Bayer Leverkusen, hvilket må betegnes som et særdeles godt resultat. Mainz havde tabt de to foregående ligakampe.

I Hoffenheim blev danske Jannik Vestergaard fra bænken vidne til lidt af et målshow, da hjemmeholdet tabte 3-4 til FC Köln.

Nicklas Bendtner og Wolfsburg skal først i aktion søndag mod Hamburger SV. Her tager Borussia Dortmund også imod Borussia Mönchengladbach.