Thorbjørn Olesen før British Open: Målet er at vinde

2014 begyndte godt for den danske golfspiller Thorbjørn Olesen med et par økonomisk indbringende topresultater i Qatar og Dubai, men siden er det gået lidt den gale vej med en masse missede cuts og få placeringer i den sjoveste del af feltet.

Alligevel er der ingen tøven, når han forud for British Open, der begynder torsdag, sætter ord på sin målsætning i den prestigefyldte majorturnering.

- At vinde.

Olesen har på det seneste spillet ujævnt og er sluttet langt nede i feltet i flere turneringer.

- Min form har ikke været specielt god på det seneste, men jeg giver altid 100 procent. Jeg har arbejdet meget hårdt i år, og jeg ved, at på et tidspunkt giver det hårde arbejde resultat.

- Det vil passe mig fint, hvis det faldt på plads i denne uge og ved denne specielle turnering, siger Olesen til Ritzau.

Den 24-årige dansker skal tidligt op på førstedagen torsdag, hvor han slår ud på første hul allerede klokken 07.53 engelsk tid - hvilket er 08.53 dansk tid. Olesen skal på banen i selskab med amerikanske Ryan Moore og italieneren Francesco Molinari.

- Jeg kender ikke Ryan så godt, men Francesco er en god ven. Vi bor faktisk kun 200 meter fra hinanden i London og har også samme management, så vi ses ofte, siger Olesen.

Han er ikke eneste dansker i turneringen, også veteranen Thomas Bjørn er med.

Bjørn har to delte andenpladser i British Open på sit cv, og Olesen ser gerne sin landsmand som samlet vinder i år.

- Hvis jeg ikke kan vinde, håber jeg, at det bliver Thomas. Han har spillet utrolig godt igennem lang tid og er en meget god ven, siger Thorbjørn Olesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip