Thorbjørn Olesen: Jeg var bare ikke god nok i finalen

Golfspilleren Thorbjørn Olesen formåede ikke at sætte en slutspurt ind i denne weekend ved golfturneringen Made in Denmark.

Søndag blev det til en runde i 71 slag - banens par - og lørdag var han et enkelt slag dårligere. Dermed blev det umuligt at hale ind på skotten Marc Warren, der vandt den første udgave af den danske European Tour-turnering.

- Spillet hen over weekenden var ikke godt nok. Jeg fik en dårlig start begge dage, og det gjorde det ikke nemmere.

- Jeg spillede ikke godt nok til at kæmpe med om sejren, fastslår Thorbjørn Olesen, der ellers har nydt at spille i Himmerland.

- Det var fantastisk at spille alle fire dage i den her kulisse. Det var pissesjovt.

- Jeg prøvede at give mig 100 procent, men jeg manglede lidt af det hele. Ud over det så havde jeg ikke tur i den på nogle af hullerne.

- Det løftede ens humør, når man fik klap af publikum på vej ned ad fairways eller hen til tee-stederne. Der var en fantastisk kulisse på alle huller.

- Jeg tror ikke, at nogen af os danskere har prøvet noget lignende. Der blev heppet så meget på os, at det her rangerer som det højeste, siger Olesen, der endte på en delt syvendeplads i Himmerland.

Den kommende uge holder den 23-årige dansker turneringsfri. Her skal han beslutte, om han i den kommende tid skal forsøge at vinde sit PGA Tour-kort tilbage eller deltage i nogle lidt større turneringer på European Tour.

/ritzau/