Thorbjørn Olesen om udrykning: Golf kom i anden række

En mand faldt om med et ildebefindende, da Thorbjørn Olesen skulle til at afslutte tredje runde af golfturneringen Made in Denmark.

En ambulance blev kørt ind på hul 18, hvor den 23-årige dansker længe stod og fulgte ambulanceredderne behandle en kameramand.

Olesen, Bradley Dredge og Simon Wakefield endte med at blive afbrudt i en lille times tid.

- Det var ikke sjovt. Det var meget trist at kigge på. Jeg har hørt, at manden er okay, og det er jeg glad for, men det var hårdt, siger Olesen, der efter en halv time gik på trænings-rangen sammen med Dredge og Wakefield for at holde sig varm.

- Vi var enige om ikke at spille videre. Det vigtigste var mandens helbred. Det kom i første række, siger han.

Det var svært at hive sig selv op til at spille 18. hul færdig, da trioen atter indtog banen.

- Det påvirker jo én mentalt. Vi var alle tre et andet sted. Det var ikke golfen, vi havde fokus på. Det handlede bare om at blive færdige, siger danskeren.

Tredje runde endte i 72 slag - et enkelt slag over banens par - for Thorbjørn Olesen, der alligevel er godt tilfreds med at være fire slag efter de to førende, skotske Marc Warren og Bradley Dredge fra Wales.

- Det var hårdt i dag. Det blæste meget, og det var koldt. Folk gik langsomt, og det betød, at man blev kold. Jeg kæmpede meget.

- Overordnet er jeg kun fire slag efter nummer et, og i går var jeg fem slag efter, så jeg har hentet et slag, siger Olesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip