Thorbjørn tror på golftriumf: Fire slag er ingenting

Thorbjørn Olesen er fire slag efter de to førende, waliseren Bradley Dredge og Marc Warren fra Skotland, inden søndagens afgørende runde ved Made in Denmark.

Dredge og Warren er seks under par i Himmerland, men duoen kan ifølge danskeren sagtens indhentes.

- Alt kan ske på den her bane. Vi har set lave scores og høje scores, så hvis man får en god start, og man får tilskuerne bag sig, så kan man komme til at ride på en bølge. Så kan alt ske.

- Fire slag er bestemt ikke meget, siger Thorbjørn Olesen, der er to under par, mens Thomas Bjørn inden søndagens runde er et slag under par.

- Det vil sætte pres på de førende, hvis de kan se nogle danskere komme ind i gode stimer. Det vil Thomas og jeg forsøge at gøre fra start, siger den 23-årige dansker.

Olesen vurderer, at mellem 15 og 20 spillere har chance for at kæmpe med om sejren i Himmerland.

- Alle, der er under par, og måske endda også dem, der er i par, er stadigvæk med i turneringen, siger Thorbjørn Olesen, der godt kan mærke, at der er store forventninger til ham.

- Det er et pres, men jeg tror, at vi gerne vil gøre det godt foran alle de danske tilskuere. Det vil være fantastisk at vinde.

- Generelt synes jeg, at de danske spillere har vist noget god golf. Mange har gjort det godt. Indtil videre har det været en fantastisk turnering.

- Forhåbentligt kan Thomas og jeg skyde en rigtig god runde af og lægge pres på de førende, siger han.

På grund af regnvejr og pytter på banen har spillet været afbrudt i en time og et kvarter søndag morgen. Det betyder, at Thorbjørn Olesens oprindelige starttid klokken 11.10 er skubbet frem til omkring 12.25.

Thomas Bjørn skal i aktion 10 minutter tidligere end Olesen.

/ritzau/