Thorning-spindoktor bliver direktør i rådgivningsfirma

Da forhenværende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) søndag takkede af som formand for sit parti, sendte hun en særlig tak til en håndfuld personer, der har betydet ekstra meget i hendes statsministertid.

En af dem, der fik en personlig hilsen fra talerstolen, var den særlige rådgiver Thomas Juul-Dam, der siden 2012 har været at finde lige så tæt ved siden af Helle Thorning-Schmidt som de allestedsnærværende PET-vagter.

35-årige Thomas Juul-Dam har nu fundet nyt job, oplyser han til Børsen. Han skal fra 1. oktober være direktør i Primetime, der lever af at rådgive virksomheder og organisationer om blandt andet markedskommunikation, public affairs og sociale medier.

Han lægger ikke skjul på, at jobskiftet sker ufrivilligt.

- Jeg havde da håbet på et andet valgresultat. Helle (Thorning-Schmidt, red.) førte en fantastisk valgkamp, og jeg mener, at en socialdemokratisk ledet regering havde været bedre for Danmark, siger Thomas Juul-Dam til Børsen.

Thomas Juul-Dam er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet, og før han blev hentet ind som rådgiver for først europaminister Nicolai Wammen (S) og siden for statsministeren, arbejdede han også i Primetime.

Ud over at indgå i ledelsen af Primetime sammen med administrerende direktør Peter Sterup samt Casper Hyldekvist og Maria Rasmussen kommer Thomas Juul-Dam til at indgå i en rolle som strategisk rådgiver for bureauets kunder, oplyser Børsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip