Thorup hylder ungt talent efter god start på holdet

23/04/2016 08:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC Midtjylland har i de seneste kampe givet spilletid til Rasmus Nissen, og den unge venstreback har gjort det godt. Fredag aften blev han af hjemmepublikummet kåret som kampens bedste spiller i 2-0-sejren over OB.

Cheftræner Jess Thorup er imponeret over Rasmus Nissens indsats.

- Han leverede en sindssyg god præstation mod OB, og han har vist i de kampe, han har fået, at han er kompetent nok til at være en del af vores stærke trup.

- Han har en vilje og en energi, der smitter af på de andre spillere. Han vinder de dueller, der kommer, og han er også indstillet godt rent offensivt. Han er tilmed ydmyg omkring sin rolle og ved, at der skal arbejdes hårdt, siger han.

Det er en del af strategien i FC Midtjylland at give de unge spillere chancen.

- Vi har en talentfuld årgang 1997, som har spillet en række internationale kampe. Vi har set Mikkel Duelund, og nu er det så Rasmus Nissen. Vi prøver hele tiden på at sluse unge spillere ind på holdet, og det er fantastisk at være vidne til, siger Jess Thorup.

Hovedpersonen er glad for at have grebet chancen i Filip Novaks skadesfravær.

- Det var sindssygt fedt at opleve at blive kampens spiller. Jeg har oplevet en del medgang, så nu fokuserer jeg på at bygge ovenpå. Jeg ved dog godt, at træerne ikke gror ind i himlen, og at det lynhurtigt kan gå den anden vej, siger Rasmus Nissen.

Ifølge venstrebacken har det været let at falde til i truppen.

- Jeg er overrasket over, hvor nemt det har været at komme ind på holdet. Jeg har været med i hele opstarten, og det har selvfølgelig hjulpet på det. Især træningslejren i Dubai gjorde godt for mig, siger Rasmus Nissen.

Rasmus Nissen debuterede for FC Midtjylland i marts mod FC Nordsjælland, og har blot spillet fire Alka Superliga-kampe.

/ritzau/