Thulesen Dahl: Løkke er stadig vores statsministerkandidat

Den megen negative fokus på Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, og hans forvaltning af formandskabet i den internationale klima- og miljøorganisation GGGI, har ikke rokket ved Dansk Folkepartis syn på Løkkes evner som statsminister.

DF's formand, Kristian Thulesen Dahl, mener fortsat, at Løkke er det bedste bud på at lede landet, slår han fast i sit ugebrev.

- Lars Løkke Rasmussen er absolut fortsat Dansk Folkepartis statsministerkandidat. Vi mener ganske enkelt, at han vil være den bedste til at lede landet efter næste folketingsvalg.

- Og vi er ikke i tvivl om, at han i så tilfælde med stor flid og ihærdighed vil forvalte sit embede, skriver Kristian Thulesen Dahl.

Lars Løkke Rasmussen har som formand for GGGI brugt mere end en million kroner på 15 forskellige rejser for organisationen.

Størstedelen - omkring 770.000 kroner - af beløbet er brugt på dyre flybilletter. Ni gange har Venstre-formanden fløjet på første klasse, der kan indbefatte egen seng og luksusforplejning.

Thulesen Dahl understreger, at der slet ikke er tvivl om, at Lars Løkke Rasmussen har "rejst og boet alt for dyrt". Og at Løkke langt tidligere burde have indset, "at første klasse både var overflødigt og for dyrt".

- Som folkevalgt politiker må man finde sig i at blive kigget i kortene. Det er et af demokratiets afgørende vilkår, og selvfølgelig er det mediernes opgave at agere vagthund på vegne af befolkningen, skriver Thulesen Dahl.

Han mener, at det afgørende er, at "befolkningen kan stole på de folkevalgte politikere".

- Hvis der opstår et indtryk af, at politikere befinder sig på en "anden planet" og mister følingen med danskernes dagligdag, så er det kun forståeligt, at politikerleden breder sig. Vi har et ansvar for at sikre, at det ikke sker, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip