Tidlig udvisning koster United dyrt mod West Bromwich

I fire dage fik Manchester United lov til at snuse til Champions League-pladserne, men efter et 0-1-nederlag til West Bromwich søndag aften, er den prestigefyldte turnering igen et godt stykke væk fra den skrantende storklub.

Lokalrivalen Manchester City er tre point foran United og har oven i købet en kamp i baghånden. Imellem de to Manchester-klubber finder man formstærke West Ham, som også må betragtes som kandidat til den vigtige fjerdeplads.

José Salomón Rondon blev matchvinder for West Bromwich, da han efter 66 minutters spil kom først på en flad aflevering og sendte bolden ind bag en chanceløs David De Gea i målet.

Derfra blev det endnu sværere for United, der havde spillet i undertal siden kampens 26. minut, hvor Juan Mata blev præsenteret for det røde kort.

Den spanske midtbanespiller havde få minutter forinden fået en advarsel, og da han savede Darren Fletcher over, var der ingen vej udenom en tidlig tur til omklædning.

Udvisningen var det eneste ophidsende i en første halvleg, som der næppe er mange, der vil huske.

De 45 minutter bød stort set ikke på noget, der kunne minde om målchancer, og det var tydeligvis ikke gavnligt for kampens kvalitet, at Manchester United blev reduceret til ti spillere.

Heller ikke efter pausen formåede Louis van Gaals mandskab at true hjemmeholdet. Unge Marcus Rashford havde igen fået chancen fra start, men var denne gang uden effekt og blev taget ud i anden halvleg.

West Bromwich kommer med sejren op på 39 point og ligger placeret midt i ligaen. Manchester United bliver stående på 47 point på sjettepladsen og bliver truet bagfra af Liverpool, der har tre point færre, men har en kamp til gode.

/ritzau/

 

Dagens Gossip