Tidligere anfører bliver Kvists nye træner i Wigan

Det bliver den tidligere skotske landsholdsspiller Gary Caldwell, der skal forsøge at frelse den kriseramte engelske klub Wigan fra nedrykning til den tredjebedste række.

Wigan, der har den danske landsholdsspiller William Kvist i rækkerne, fyrede mandag manager Malky Mackay efter blot fem måneders ansættelse, fordi den ambitiøse klub befinder sig på en placering som nummer næstsidst i The Championship.

Wigan har otte point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, og med kun fem kampe tilbage af sæsonen, ligner det en umulig mission for 32-årige Caldwell, der i Wigan får sin første opgave som manager.

Det er kun en måned siden, at han - der tidligere bar anførerbindet for klubben - annoncerede karrierestop efter en forgæves kamp mod en hårdnakket hofteskade.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne ville være manager, når tiden var inde, men regnede ikke med, at chancen ville komme så hurtigt.

- Vi er i en vanskelig situation i øjeblikket, men vi vil gå ind til de sidste fem kampe med kun en ting for øje: At vinde. Bagefter må vi se, hvordan det er gået og tage tingene derfra, siger Gary Caldwell til Wigans hjemmeside.

Caldwells første opgave i det nye job bliver en udekamp mod Fulham på fredag. Netop Fulham ligger lige over nedrykningsstregen som nummer fjerdesidst.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip