Tidligere Brøndbytræner bliver ansat i Fulham

I efteråret 2006 var René Meulensteen ansat som cheftræner i Brøndby, inden han skiftede hjem til manager Alex Ferguson og Manchester United.

Onsdag blev den hollandske træner så ansat som en såkaldt head coach i Premier League-klubben Fulham, hvor han bliver assistent for manager Martin Jol, der ligeledes er fra Holland.

Det glæder klubbens administrerende direktør, Alistair Mackintosh.

- Vi er alle glade for, at vi kan byde René velkommen til Fulham. Der vil altid være en kamp for at få en med Renés evner, men med hjælp af vores formand, Shahid Khan, er det lykkes os at få en af de bedste trænere i verden til Fulham, siger han til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv, der senest har haft en meget kort periode som cheftræner i russiske Anzhi, ser frem til udfordringen.

- Jeg var imponeret af de visioner, som Shahid Khan og Alistair Mackintosh præsenterede for mig. Jeg har brugt mange timer på at snakke med Martin Jol, og vi deler opfattelse af, hvordan fodbold skal spilles, og hvordan spillere skal udvikles.

- Det er vores job at bringe de visioner ud i livet og på banen for klubbens fans, siger René Meulensteen.

Og der er nok at arbejde med for Meulensteen i Fulham. Klubben står noteret for 10 point efter 11 kampe, hvilket gør, at klubben er under nedrykningsstregen i Premier League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip