Tidligere FCK-topscorer skal redde Premier League-klub

Skrevet af admin

12/01/2016

Dagens topnyheder

Den tidligere FC København-topscorer Dame N'Doye er udset som en mulig frelser for den nedrykningstruede Premier League-klub Sunderland.

Sunderland-manager, Sam Allardyce, overvejer at hente den 30-årige senegaleser på en lejeaftale i tyrkiske Trabzonspor.

Selv om N'Doye endnu mangler at score sit første mål efter et halvt år i Trabzonspor, så husker Allardyce tilbage på sidste vinter, hvor Hull med stor succes købte angriberen i Lokomotiv Moskva. Dengang scorede N'Doye fem mål i 15 kampe.

- Jeg håber, at Dame kan gentage det samme hos os eller måske endda gøre det bedre, siger Sam Allardyce.

- Der er tale om en kalkuleret risiko.

- Tror man på, at spilleren har kvaliteten til at gøre en forskel. Spørgsmålet er, om han kan gøre det med det samme. Hvis ikke så går kampene, og så bliver det for sent, siger manageren.

Sunderland indtager i øjeblikket næstsidstepladsen og har fire point op til Swansea over nedrykningsstregen med 18 kampe tilbage af sæsonen.

Selv om Dame N'Doye scorede fem gange for Hull i sidste sæson, så endte Hull alligevel med at rykke ud af Premier League. N'Doye blev solgt videre til Trabzonspor i den bedste tyrkiske række.

Den fysisk stærke angriber blev i 2010/11 og 2011/12 topscorer i Superligaen med henholdsvis 25 og 18 scoringer for FC København.

/ritzau/Reuters