Tidligere luder til kunder: En rigtig mand ville aldrig betale for sex

"Hvis du tror, at jeg nogensinde havde lyst til dig, så tager du grueligt fejl. Ikke en eneste gang, gik jeg lystig på arbejde (….) Jeg lærte hurtigt de mange tricks til at få dig til at komme hurtigst muligt, så jeg kunne slippe for at have dig liggende ovenpå mig, under mig eller bag mig."

Sådan begynder den tidligere luder Tanja Rahm et længere blogindlæg rettet mod de mænd, der køber sex hos prosituerede - og måske oven i købet tror, at det gør den unge kvinde en tjeneste.

tanjarahm.dk blogger den 36-årige kvinde om sit liv, hvor hun blandt andet voksede op i en familie med alkohol, som helt ung blev udnyttet af en nøgenfotograf, og hvordan hun som 20-årig endte som prostitueret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Tanjas seneste blogindlæg fra den 3. januar er rettet mod sexkøberne, som hun utallige gange måtte sprede ben for og acceptere deres ofte sære lyster.

"Når du troede, du var kommet for at styrke din maskulinitet, ved at se om du kunne få mig til at komme, så skal du vide, at jeg fakede til den helt store guldmedalje. Jeg fakede så meget, at telefondamen var ved at falde ned af sofaen af grin, når jeg kom ud af lokalet. Hvad havde du regnet med? Du var måske nummer 3, nummer 5 eller nummer 8 den dag. Troede du virkelig at jeg mentalt og fysisk kunne tændes af samleje med mænd jeg ikke selv valgte? Nej du. Mit underliv brændte. Af eksplorationscreme og kondomer."

I dag har Tanja Rahm rejst sig fra de plettede lagener, taget flere uddannelser og bor med sin datter i Køge. Hun deler både sine uddannelser og livserfaring på bloggen i håb om, at det måske kan hjælpe andre i denne situation.

LÆS OGSÅ: Sært tilbud: Mand vil bytte Jeep for sex med din kone

Men oplevelserne fra tiden som prostitueret er tydeligvis ikke glemt, og hun sender denne "hilsen" af sted til kunderne.

- Hvor må du være en forsmået og frustreret mand. En mand, som ikke evner at skabe dybe og nære relationer, hvor samhørighed betyder mere, end selve udløsningen. En mand, som får afløb for følelser gennem sin udløsning, og som ikke evner, at tale om dem, men i stedet kanaliserer dem ned til sine kønsdele, for at få afløb fra dem den vej igennem. Og samtidig må din maskulinitet ligge på så lille et sted. For en maskulin mand, han ville aldrig nogensinde nedværdige sig selv til, at betale sig fra sex.

Tanja Rahms blogindlæg har fået mere end 13.000 likes på Facebook og mere end 500 kommentarer fra folk, som både er enige og uenige med den tidligere luders opråb. 

 

Dagens Gossip