Tidligere topmodel Janice Dickinson: Jeg har brystkræft

Den forhenværende topmodel Janice Dickinson er ramt af brystkræft.

Det meddeler den 61-årige tv-personlighed selv i et interview med Daily Mail.

- Det er hårdt for mig at fortælle, at jeg har brystkræft. Det er meget chokerende. I dag blev jeg ret bange. Jeg bliver virkelig bange, og det rammer mig hårdt, fortæller hun i det eksklusive interview med avisen.

Dickinson fik diagnosen 12. marts, efter hendes læge havde fundet knuden på størrelse med en ært i hendes højre bryst under en rutineundersøgelse i forbindelse med et maveonde.

Hun fik straks foretaget en mammografi og fik taget en biopsi, og ifølge modellen er kræften midt i tragedien heldigvis opdaget i et tidligt stadie, selv om den også har ramt tre lymfekirtler.

- Jeg plejer at være optimistisk, men da lægen rørte ved knuden, var det så smertefuldt, at jeg vidste, det var alvorligt.

- Da jeg fik diagnosen, vidste jeg, at jeg skulle være modig og stærk. Jeg var mest bekymret for mine to børn, min forlovede og mit barnebarn, fortæller hun åbenhjertigt.

Den tidligere "Top Model"-dommer går nu til daglige tjek på hospitalet og skal i den nærmeste fremtid opereres, og efter operationen skal hun i strålebehandling.

- Jeg vil ikke lade frygten definere mig. Jeg har tænkt mig at komme igennem det. Jeg er Janice Dickinson, og jeg har tænkt mig at være her i lang, lang tid endnu. Man slipper ikke af med mig så let.

Ifølge Dickinson er prognosen for helbredelse positiv, og hun vil lade hele sit forløb blive filmet til programmet "The Doctors".

Dickinson har en søn og en datter fra to tidligere forhold og er forlovet med psykiateren Robert Gerner.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip