Tidligere Varde-spillere måske involveret i matchfixing

Endnu en kedelig sag om matchfixing i dansk fodbold kan være under opsejling. Denne gang drejer det sig om en sag, der muligvis er ved at blive optrævlet i 2. divisionsklubben Varde, skriver Lokalavisen Varde.

- Jeg er blevet ringet op af en journalist fra Berlingske Tidende. De er ved at rode i to kampe for noget tid siden, hvor Varde tabte 1-4 hjemme til Ringkøbing og 0-6 hos Middelfart, siger den tidligere Varde-spiller Rasmus Jessen til Lokalavisen Varde.

Derudover skulle der ifølge andre spillere også være tale om en kamp, hvor Varde tabte 2-5 ude til Marienlyst.

- Journalisten mente at vide, at et par Varde-spillere, mod betaling, havde arrangeret nederlagene sammen med bagmanden i sagen, fortæller Rasmus Jessen.

Ifølge andre Varde-spillere skulle der også være tale om hjemmekampen mod Marienlyst, hvor Varde satte en 3-0-føring ved pausen over styr og tabte 3-4.

Kilder, som Lokalavisen Varde har talt med, siger, at rygterne går på et par tidligere udefrakommende Varde-spillere, som stoppede i klubben efter sæsonen. Sæsonen resulterede i en nedrykning til Danmarksserien.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip