Tiger King står frem med tragisk nyhed

Foto: Shutterstock

Joe Exotic, måske bedre kendt som Tiger King-legenden, fortæller i en ny dokumentarfilm, at han blev voldtaget, da han var blot fem år.

’Tinger King’-dokumentarfilmen gjorde Joe Exotic verdenskendt, men det har ikke været en dans på roser. Han har siddet i fængsel siden 2019, hvor han blev idømt 22 års fængsel for at konspirere til lejemord på sin tiger-konkurrent, Carole Baskin.

Joe Exotic er dog et navn, som mange har hørt, eftersom Netflix i foråret 2020 havde premiere på deres dokumentarserie ”Ting King: Murder, Mayhem and Madness”, der blev én af platformens største succeser.

Det tyder på, at folk ikke kan få nok, og nu tyder det på, at endnu en dokumentarfilm er på vej med titlen ”Joe Exotic Before He Was King”, der får premiere på Investigating Discovery i næste uge. I dokumentarfilmen vil man sætte fokus på Joes problemrige barndom, hvor han blandt andet hævder, at han blev voldtaget som fem-årig.

Nyheden stammer fra U.S. Sun, der fik lov til at se dokumentarfilmen.

Joe Exotic, med det borgerlige navn, Joseph Allen Maldonado-Passage, om sin hårde barndom. Han voksede op på en farm i Kansas, USA, hvor hans forældre afskyede ham, fordi han var homoseksuel.

Han fortæller endvidere, at hans forældre aldrig har sagt ’jeg elsker dig’ til ham. Han blev i stedet behandlet som en, der var ansat på farmen, fortæller han.

Joe Exotic er det midterste ban af forældrene Shirley og Francis’ fem børn:

”Jeg blev mere betragtet som en arbejdskraft end som en søn. Det var hårdt arbejde fra morgen til aften. Det var en stor kamp”, fortæller Joe Exotic om sin barndom, hvor han måtte knokle på familiens farm, samtidig med, at han passede sin skole.

Han forklarer, at det ukærlige miljø har ramt ham hårdt følelsesmæssigt og også med helbredet:

”Det er ikke en måde, jeg selv ville have ønsket at vokse op. Der blev hele tiden råbt og skreget af mig. Jeg var under stort pres hele tiden. Da jeg gik i femte klasse, blev jeg allerede behandlet for mit første mavesår”, fortæller han.

Joe Exotic følte sig svigtet af alle mennsker, han var omringet af, hvilket betød, at i stedet bruge tid med de mange dyr, de havde på farmen. De var med til at hjælpe ham emotionelt:

”Jeg lå i min seng om natten, og jeg var dybt fortvivlet i min egen lille verden. Og jeg tænkte mere på dyrene. Det er ikke dyrene, der vil æde dig og spytte dig ud. Det er menneskene”, siger Joe Exotic.

Ifølge U.S. Sun, så vil dokumentarfilmen vise nyt materiale med Joe Exotic, som aldrig før er blevet vist. De hentyder blandt andet til hjemmevider og personlige billeder.

 

Dagens Gossip