Tiger Woods imponerer på Augusta: Det føltes godt

Tiger Woods viste tegn på gammel storhed, da golfspilleren natten til tirsdag dansk tid leverede en stærk træningsrunde på Augusta National inden denne uges major-turnering US Masters.

Amerikaneren har hele 14 majortitler i pokalskabet, men har ikke vundet nogen af de største turneringer siden 2008, da han vandt US Open.

Mandag viste Woods sig for første gang frem for golfpublikummet, siden han måtte trække sig fra en turnering i februar på grund af rygproblemer.

- Det føltes godt, og det var fint at være ude på banen. De to seneste måneder har været en proces for mig, men jeg føler, at jeg er ved at være tilbage igen. Der er fremgang at spore.

- Jeg skal nu finde frem til det spil, som sørgede for, at jeg kunne konkurrere om turneringssejre. Jeg føler, at det endelig er tilbage, siger Woods ifølge Reuters.

Woods første slag var imidlertid ikke noget at prale af, men et strålende indspil sørgede alligevel for birdie på første hul - til stor jubel for de fremmødte tilskuere.

På de ni huller, 39-årige Woods spillede, blev det i alt til tre birdies og seks huller i banens par.

- Det er altid spændende, når Woods er i feltet. Det er godt at se ham tilbage i aktion, siger den svenske topspiller Henrik Stenson.

Også de øvrige konkurrenter på golfbanen håber at se Woods tilbage i topform.

- Alle er spændte på at se, hvordan han spiller i denne uge. Han er en stor del af golfsporten, mener australieren Jason Day.

- Vi ønsker ham tilbage. Vi har brug for ham. Jeg vil elske at se ham i kamp om sejren på søndag, tilføjer amerikaneren Brandt Snedeker.

Årets første major, US Masters, hvor danske Thomas Bjørn også deltager, spilles fra torsdag til søndag.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip